Felhasználási feltételek

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Augusztus 23. Szerda - Bence
Hirdetés

Felhasználási feltételek

 

Felhasználási feltételek és Adatvédelmi irányelvek


Életbe lép: 2014.12.01.

 

A nepbetegsegek.hu internetes honlap (továbbiakban: Honlap) üzemeltetője a MACULATURA PROFESSZOROK Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely és központi ügyintézés helye: 2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 13. 3. em. 41.: a továbbiakban: "Üzemeltető")


A nepbetegsegek.hu internetes honlap látogatásával és használatával Ön Felhasználónak minősül és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket.


I. Felhasználási Feltételek


A szolgáltatást az Üzemeltető nyújtja, mellyel kapcsolatban Ön megértette és elfogadja az alábbiakat:

  • a Honlap látogatása ingyenes és személyes adatok megadása nem szükséges hozzá
  • a Honlap egyes lehetőségeinek használata regisztrációhoz kötött, melynek során Ön köteles megadni néhány személyes adatát (név, lakcím, születési hely és idő, e-mail cím, felhasználói név, jelszó); az adatok szolgáltatása önkéntes
  • az Üzemeltetőt haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról;
  • az ön szerződéskötési képessége nem korlátozott

 

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon felhasználókat, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek. A Felhasználó a regisztrációval kötelezettséget vállal arra, hogy az általa szabadon szerkeszthető levéltartalom valamint a profiljában feltüntetésre kerülő vagy általa közzétett adatok, információk, fotók az Üzemeltető vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sérti. Amint az Üzemeltető tényleges tudomást szerez a vélelmezett félrevezető azonosító használatáról vagy egyéb visszaélésről, az Üzemeltető jogosult a Felhasználó hozzáférését az ellenőrzési folyamat lezárásáig korlátozni.


A Honlap egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfile-okat helyezünk el az Ön számítógépén ('cookie'). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfile-ok a Honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfile-ok az Üzemeltetőhöz kerülnek.


A Honlapra való bejelentkezés, illetve a cikkekhez való hozzászólás során számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket - kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.
Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatást bármely felhasználó felé megtagadja.


II. Tartalom és szerzői jogok


A nepbetegsegek.hu honlapon közzétett minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, az Üzemeltető szellemi alkotását képezi.

A Honlapon az Üzemeltető által közzétett tartalmakat felhasználni kizárólag az 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad.

Amennyiben Ön a saját weboldalára tartalmat kíván átvenni a Honlapról, azt kizárólag oly módon teheti meg, hogy a cikk címét és tartalmának rövid összefoglalóját (leadet) a képi elemek nélkül, változatlan tartalommal és hiánytalanul átveszi a Honlapról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató hiperhivatkozást (közvetlen linket) helyez el a címben vagy a lead alá.

Ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele szerzői jogot sért, és minden esetben jogi következményeket von maga után, továbbá minden egyéb a törvényi korlátozást átlépő felhasználás csak az Üzemeltető előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.


Ön teljes mértékben felelős azért a tartalomért, amit a Honlapon elhelyez, ideértve elsődlegesen, de nem kizárólagosan a fényképeket, személyes adatokat, beszélgetéseket, listákat, osztályozásokat, személyes üzeneteket - és bármely tartalom következményeit is.


Az Üzemeltető a Honlapon közzétett információkat, adatokat, tartalmakat jogosult, de nem köteles ellenőrizni. Az Üzemeltető, mint közvetítő szolgáltató nem felelős a továbbított információért.


Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, amelyeket a kizárólagos döntési jogkörében jogellenesnek, más személyiségi jogába ütköző, tisztességtelennek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, rágalmazónak, obszcénnek vagy egyébként kifogásolhatónak talál. Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, melyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb tulajdonosi jogát vagy a jelen felhasználási feltételekben foglalt rendelkezéseket. Ezekben az esetekben az Üzemeltető minden értesítés nélkül törölheti a felhasználót.


III. Szavatosság kizárása


Az Üzemeltető és annak társvállalatai, partnerei, beszállítói, tanácsadói és ügynökei kizárnak minden felelősséget az elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért. Az Üzemeltető kizár bármely és minden felelősségét a Felhasználók által tanúsított magatartásért.


Ön beleegyezik abba, hogy a Honlapot kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy az Üzemeltető nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.


A Felhasználó köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen az Üzemeltető által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelmének az érdekében. A Felhasználó felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.


IV. Kártalanítás, kártérítés


A Honlap letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.
A regisztráció során történő adatközlés hiányosságaiért, illetve a hibásan megadott adatokból adódó bármilyen következményért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.


A Honlapon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.


A Honlap hozzászólásaival kapcsolatban valamint a Honlapon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár. Ön beleegyezik abba, hogy az Üzemeltetőt kártalanítsa minden harmadik személy részéről felmerülő igénnyel szemben, amely az Ön Honlap-használatával függ össze vagy abból ered, ideértve bármely természetű vagy fajtájú követelést, költséget, ami bármely igényből, hiányból, kárból (tényleges és következményes), perből, ítéletből, peres eljárás költségéből és ügyvédi költségből ered. Ezekben az esetekben az Üzemeltető írásban értesíti önt az igényről, perről vagy eljárásról.


V. Adatvédelmi irányelvek


Tájékoztatjuk Önt, hogy a különböző versenyeken, játékokon, akciókon, szavazásokon, rejtvénypályázatokon, vagy regisztrációkon stb. részt vevők által személyesen, írásban, telefonon, SMS-ben, interneten, e-mailben való megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek. Ön részvételi szándékával kifejezett hozzájárulását adja személyes adatainak az Üzemeltető általi nyilvántartásához és kezeléséhez.


Tájékoztatjuk, hogy az adatok megadása önkéntes, kérjük mielőtt adatait megadja mérlegelje az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


A részünkre megadott adatait az Üzemeltető érdekeltségi körébe tartozó társaságok tárolják és kezelik és az ön hozzájárulásával előfizetési akcióról, promóciókról tájékoztatót küldenek az ön részére. A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995.évi CXIX. törvény alapján történik. Ön adatainak kezeléséről bármikor ingyenesen tájékoztatást kérhet, kérheti adatai helyesbítését vagy indoklás nélkül, azonnali törlését az adatkezelőnél.


Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen Felhasználási feltételeket és Adatvédelmi irányelveket bármikor egyoldalúan módosítsa, amelyről az Ön részére értesítést küld.
 

 

A regisztrációval a fenti feltételeket elfogadottnak tekinti.


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

  • Népbetegség a cukorbetegség

    A népbetegségként emlegetett cukorbetegség

    A cukorbetegséget népbetegségként emlegetik, mivel a lakosság egyre nagyobb hányadát érinti. Kialakulását mindenképpen ajánlatos megelőzni, mivel sok kellemetlen és maradandó szövődménnyel jár. Megkülönböztetnek 1-es és 2-es típusú cukorbetegséget. 

  • Pajzsmirigybetegség tünetei

    Tünetek - pajzsmirigybetegség

    Pajzsmirigy betegségek különös gyakorisággal fordulnak elő serdülőkorban, a változókor és a terhesség idején, illetve az azt követő időszakban. A szülések 10-17 százalékában a szülést követően 2-6 hónap múlva pajzsmirigy-gyulladás alakul ki, amelynek jellegzetes,...

  • Szemölcs elterjedés

    Bőrkinövés- más néven szemölcs

    A bőrkitüremkedések, ismertebb nevén szemölcsök bárhol kialakulhatnak a testen. Általában fertőzésekkel szaporodnak. Nem nehéz elkapni. Elég egy fürdőben vagy uszodában eltöltött pár óra. Eltávolításukra hatásos módszerek vannak.

Legjobb módszerek hajhullás ellen

A 4 legjobb hajhullás elleni módszer

A hajhullás szinte mindenkit utolér. Állítsd meg, hiszen rengeteg módszer áll a rendelkezésedre. Cikkünkben a legjobb és leghatéonyabb négyet mutatjuk most be nektek!

Te melyik gyógymódot részesíted előnyben betegség esetén az alábbiak közül?

Ezeket a dolgokat kell elkezdened Önmagadért!

25 dolog, amit el kell kezdened Önmagadért

Mivel Te magad vagy az, akivel az életedben a legtöbb időt kell eltöltened, így fontos, hogy olyan személyiség legyél, akivel jó együtt lenni. Legyél izgalmas, vidám, jó fej, tele olyan tulajdonságokkal, amikre nem is gondolnád, hogy képes vagy rá!  

Hogyan küzdhető le a rák

A rák leküzdhető - Itt a titok

A gyògyszergyàrak eltitkoljàk, nekünk viszont tudnunk kell ròla. Igen, a csoda, amelyet olyan règòta vàrunk, ès remèlünk èvtizedekkel ezelőtt felfedezèsre került. Valòban meglepő, hogy ezt a termèszetes megoldàst a ràk gyògyìtàsàra màr több, mint 80 ève ismerik!

Diabétesz - jó hír a cukorbetegeknek

Jó hír a cukorbetegeknek!

Hazánkban kiemelt figyelmet fordítanak a cukorbetegséggel élők problémájának orvoslására. A megelőzés támogatása mellett, különböző egyéb juttatásban is részesül az a beteg, aki rendelkezik szakorvosi igazolással. Nézd meg mik ezek a kedvezmények.

A menopauza kellemetlen tünetei

Fekete poloskavész - a menopauza kellemetlen tünetei ellen

Sokan átvészelik a klimaxot, de sokaknak okoz ez az időszak nehéz heteket, hónapokat. Menopauza idején a hőhullámok megnehezítik mindennapjainkat. Mit tehetsz, hogy ezt a kellemetlen érzést elkerüld? A hőhullámok ellen a legjobb természetes gyógymód a fekete poloskavész.

Tudj meg mindent a metamizolról - Algopyrin

Tudj meg mindent az Algopyrinről

Több országban tiltólistán az Algopyrin hatóanyaga, a metamizole. A magyarok több, mint 5 millió doboz Algopyrint szednek évente. Hazánkban ez a legtöbbet használt fájdalom-, láz-, és gyulladáscsökkentő gyógyszer, amelyet pár éve receptkötelessé is tettek.  

A természet ajándéka - cukorbetegeknek is

A természet egyedülálló ajándéka itt van úton-útfélen

Lassítja az öregedést, zsírtartalma alacsony, tele van A-, és B vitaminnal. Nagyon magas a kálciumtartalma. Koffein-, glutén-, és laktózmentes. Nincs benne koleszterin. Nátriumtartalma alacsony. Kiváncsi vagy mi lehet ez a növény? Tudj meg Te is többet erről a csodáról!

Hirdetés
Dohányzás ellenes reklámfilm - meghökkentő

Döbbenetes reklámfilm a dohányzás ellen

  A legmegökkentőbb videó a dohányzásról, amely bejárta a világot, és amely sokakat cselekvésre késztetett. A dohányzás több száz millió embert érint világszerte.

Kutyák, akik nem akarnak fürdeni

A legjobb gyógyszer a nevetés - Mókás kutyák, akik nagyon nem akarnak fürdeni

  Jól szeretnéd magad érezni? Csak nézd meg ezt a videót, garantáltan sírni fogsz a nevetéstől! Elképesztően mókásak ezek a kutyusok, akik valamiért nagyon nem akarnak fürdeni. A depresszió elleni legjobb módszer, a nevetés, mint legjobb gyógyszer.

Vitaminfarm

Vitaminfarm

Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Telefon: +36 (30) 954-0678
Email: info@vitaminfarm.hu
Weblap: www.vitaminfarm.hu

Eseménynaptár

2017 Augusztus

H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
             
A vak autista kisfiú megható éneke

A vak autista kisfiú éneke

Christopher Duffley, aki ma már 15 éves reményt ad mindannyiunknak. Az élethez való hozzáállásával azt üzeni: Minden lehetséges, soha ne add fel! Az autista kisfiú koraszülöttként kevesebb, mint 1 kiló súllyal, vakon jött a világra, szülei drogfüggők voltak. Christophert...

Azonnal gyomorégés ellen

Azonnali módszerek a puffadás elkerülésére

Étkezés után sokan kellemetlenül érzik magukat. Több oka lehet ennek a teltségérzetnek, de jó hír, hogy mindezt nagyon könnyen megelőzheted a következő tippekkel, módszerekkel!