Felhasználási feltételek

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 24. Kedd - György
Hirdetés

Felhasználási feltételek

 

Felhasználási feltételek és Adatvédelmi irányelvek


Életbe lép: 2014.12.01.

 

A nepbetegsegek.hu internetes honlap (továbbiakban: Honlap) üzemeltetője a MACULATURA PROFESSZOROK Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely és központi ügyintézés helye: 2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 13. 3. em. 41.: a továbbiakban: "Üzemeltető")


A nepbetegsegek.hu internetes honlap látogatásával és használatával Ön Felhasználónak minősül és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket.


I. Felhasználási Feltételek


A szolgáltatást az Üzemeltető nyújtja, mellyel kapcsolatban Ön megértette és elfogadja az alábbiakat:

  • a Honlap látogatása ingyenes és személyes adatok megadása nem szükséges hozzá
  • a Honlap egyes lehetőségeinek használata regisztrációhoz kötött, melynek során Ön köteles megadni néhány személyes adatát (név, lakcím, születési hely és idő, e-mail cím, felhasználói név, jelszó); az adatok szolgáltatása önkéntes
  • az Üzemeltetőt haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról;
  • az ön szerződéskötési képessége nem korlátozott

 

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon felhasználókat, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek. A Felhasználó a regisztrációval kötelezettséget vállal arra, hogy az általa szabadon szerkeszthető levéltartalom valamint a profiljában feltüntetésre kerülő vagy általa közzétett adatok, információk, fotók az Üzemeltető vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sérti. Amint az Üzemeltető tényleges tudomást szerez a vélelmezett félrevezető azonosító használatáról vagy egyéb visszaélésről, az Üzemeltető jogosult a Felhasználó hozzáférését az ellenőrzési folyamat lezárásáig korlátozni.


A Honlap egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfile-okat helyezünk el az Ön számítógépén ('cookie'). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfile-ok a Honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfile-ok az Üzemeltetőhöz kerülnek.


A Honlapra való bejelentkezés, illetve a cikkekhez való hozzászólás során számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket - kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.
Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatást bármely felhasználó felé megtagadja.


II. Tartalom és szerzői jogok


A nepbetegsegek.hu honlapon közzétett minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, az Üzemeltető szellemi alkotását képezi.

A Honlapon az Üzemeltető által közzétett tartalmakat felhasználni kizárólag az 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad.

Amennyiben Ön a saját weboldalára tartalmat kíván átvenni a Honlapról, azt kizárólag oly módon teheti meg, hogy a cikk címét és tartalmának rövid összefoglalóját (leadet) a képi elemek nélkül, változatlan tartalommal és hiánytalanul átveszi a Honlapról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató hiperhivatkozást (közvetlen linket) helyez el a címben vagy a lead alá.

Ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele szerzői jogot sért, és minden esetben jogi következményeket von maga után, továbbá minden egyéb a törvényi korlátozást átlépő felhasználás csak az Üzemeltető előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.


Ön teljes mértékben felelős azért a tartalomért, amit a Honlapon elhelyez, ideértve elsődlegesen, de nem kizárólagosan a fényképeket, személyes adatokat, beszélgetéseket, listákat, osztályozásokat, személyes üzeneteket - és bármely tartalom következményeit is.


Az Üzemeltető a Honlapon közzétett információkat, adatokat, tartalmakat jogosult, de nem köteles ellenőrizni. Az Üzemeltető, mint közvetítő szolgáltató nem felelős a továbbított információért.


Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, amelyeket a kizárólagos döntési jogkörében jogellenesnek, más személyiségi jogába ütköző, tisztességtelennek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, rágalmazónak, obszcénnek vagy egyébként kifogásolhatónak talál. Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, melyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb tulajdonosi jogát vagy a jelen felhasználási feltételekben foglalt rendelkezéseket. Ezekben az esetekben az Üzemeltető minden értesítés nélkül törölheti a felhasználót.


III. Szavatosság kizárása


Az Üzemeltető és annak társvállalatai, partnerei, beszállítói, tanácsadói és ügynökei kizárnak minden felelősséget az elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért. Az Üzemeltető kizár bármely és minden felelősségét a Felhasználók által tanúsított magatartásért.


Ön beleegyezik abba, hogy a Honlapot kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy az Üzemeltető nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.


A Felhasználó köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen az Üzemeltető által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelmének az érdekében. A Felhasználó felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.


IV. Kártalanítás, kártérítés


A Honlap letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.
A regisztráció során történő adatközlés hiányosságaiért, illetve a hibásan megadott adatokból adódó bármilyen következményért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.


A Honlapon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.


A Honlap hozzászólásaival kapcsolatban valamint a Honlapon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár. Ön beleegyezik abba, hogy az Üzemeltetőt kártalanítsa minden harmadik személy részéről felmerülő igénnyel szemben, amely az Ön Honlap-használatával függ össze vagy abból ered, ideértve bármely természetű vagy fajtájú követelést, költséget, ami bármely igényből, hiányból, kárból (tényleges és következményes), perből, ítéletből, peres eljárás költségéből és ügyvédi költségből ered. Ezekben az esetekben az Üzemeltető írásban értesíti önt az igényről, perről vagy eljárásról.


V. Adatvédelmi irányelvek


Tájékoztatjuk Önt, hogy a különböző versenyeken, játékokon, akciókon, szavazásokon, rejtvénypályázatokon, vagy regisztrációkon stb. részt vevők által személyesen, írásban, telefonon, SMS-ben, interneten, e-mailben való megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek. Ön részvételi szándékával kifejezett hozzájárulását adja személyes adatainak az Üzemeltető általi nyilvántartásához és kezeléséhez.


Tájékoztatjuk, hogy az adatok megadása önkéntes, kérjük mielőtt adatait megadja mérlegelje az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


A részünkre megadott adatait az Üzemeltető érdekeltségi körébe tartozó társaságok tárolják és kezelik és az ön hozzájárulásával előfizetési akcióról, promóciókról tájékoztatót küldenek az ön részére. A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995.évi CXIX. törvény alapján történik. Ön adatainak kezeléséről bármikor ingyenesen tájékoztatást kérhet, kérheti adatai helyesbítését vagy indoklás nélkül, azonnali törlését az adatkezelőnél.


Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen Felhasználási feltételeket és Adatvédelmi irányelveket bármikor egyoldalúan módosítsa, amelyről az Ön részére értesítést küld.
 

 

A regisztrációval a fenti feltételeket elfogadottnak tekinti.


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

Körömvirág kenőcs receptje

Házi körömvirág kenőcs receptje

A körömvirág az egyik legsokoldalúbb gyógynövényünk. Ezerféle betegségre gyógyír! Most elhoztuk nektek a házi körömvirág kenőcs receptjét, egyenesen a Nagymamától!

Te melyik gyógymódot részesíted előnyben betegség esetén az alábbiak közül?

Legerősebb, természetes antibiotikumok

A 10 legerősebb, természetes antibiotikum!

Ha szeretnéd elkerülni a betegségeket, érdemes rendszeresen természetes antibiotikumokat fogyasztanod, melyek ráadásul ízletesek is. Íme a 10 legerősebb antibiotikum!

Stroke kezelése 3 órán belül

3 órán belül el kell kezdeni kezelni a stroke-ot

FIGYELEM! Neurológus állítja: Ha a stroke áldozatát 3 órán belül elkezdhetem kezelni, teljesen visszafordítható az állapot. Lehet ez a cikk életeket ment meg!

Gyermekek immunrendszerének erősítése

A legjobb tippek gyermeked immunrendszerének erősítésére

Borzalmas, mikor minket dönt le lábunkról a betegség, de amikor gyermekeinkkel történik ugyanez, az a lehető legrosszabb. A kipirosodott orr, az állandó tüsszögés és köhögés, végső soron pedig imádott gyermekünk fájdalomtól csillogó szemeinek látványa minden szülő...

Orvosság az orrfolyásra és a torok váladékozására

Mitől alakul ki az postnasalis váladékcsorgás, és mit lehet tenni ellene?

Az emberi test nagyjából 9,5 dl nyálkát termel meg minden egyes nap. Ez az anyag tartja nedvesen a szervezetben található hártyákat, és segít a fertőzések leküzdésében is. Ennek átfolyását a hétköznapok során az ember általában észre sem veszi – az orrban termelt...

Kebelméret növelése illóolajjal

Illóolajokkal az egészségért - kebelméret növelés

Nagyon sokan hisznek az illóolajok jótékony hatásában. Most két illóolaj-keverékről lesz szó, melyek a kebelméret növelését illetve csökkentését eredményezik.

Küldj Szenteste és Karácsony napján szeretteidnek és barátaidnak egy kedves sms-t. Egy pici odafigyelés nagy boldogságot okozhat. A legszebb karácsonyi sms-eket gyűjtöttük nektek egy csokorba.

A legszebb karácsonyi sms-ek

Küldj Szenteste és Karácsony napján szeretteidnek és barátaidnak egy kedves sms-t. Egy pici odafigyelés nagy boldogságot okozhat. A legszebb karácsonyi sms-eket gyűjtöttük nektek egy csokorba.

Hirdetés
Horkolás elleni tippek

Legjobb tippek horkolás ellen

Sokan horkolnak éjszaka, sőt a legtöbbünk nincs is ennek tudatában, mi több, ha a párjuk szóvá teszi, akkor hajlamosak még meg is sértődni. Őket nem zavarja, hiszen mikor mély álomba merülnek, nem tudnak arról, hogy állandó éjszakai zajforrásként funkcionálnak, s hogy...

A cellulitisz a nők 80-90%-ának mindig is egy globális probléma. Most, hogy jön a jó idő, a bikini szezon, még égetőbb, hogy megoldást találjunk erre a nem túl szép esztétikai bőrhibára. Szerencsére van néhány módszer, amikkel csökkentheted a narancsbőr m

Az 5 legjobb mód a cellulitisz eltávolítására

A cellulitisz a nők 80-90%-ának mindig is egy globális probléma. Most, hogy jön a jó idő, a bikini szezon, még égetőbb, hogy megoldást találjunk erre a nem túl szép esztétikai bőrhibára. Szerencsére van néhány módszer, amikkel csökkentheted a narancsbőr mértékét illetve...

Panni Sajtműhelye

Panni Sajtműhelye

Cím: 2051 Biatorbágy, Szilfa u. 7
Telefon: 06/20-4545-857
Weblap: hazisajtkeszites.hu/

Eseménynaptár

2018 Április

H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Online marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás, SEO

Páciens-elégedettség – miért számít és miként javítható?

Habár a válasz sokak számára egyértelmű lehet, a kérdést még mindig érdemes feltenni: mit is értünk páciens-elégedettség alatt? 

Népbetegség a cukorbetegség

A népbetegségként emlegetett cukorbetegség

A cukorbetegséget népbetegségként emlegetik, mivel a lakosság egyre nagyobb hányadát érinti. Kialakulását mindenképpen ajánlatos megelőzni, mivel sok kellemetlen és maradandó szövődménnyel jár. Megkülönböztetnek 1-es és 2-es típusú cukorbetegséget.