Ez valóban olaj?
A rideg valóság
Azt gondolta valaki, hogy a fáról leszedett olajbogyó termését közvetlen összepréseléséből nyert tiszta olajat vesszük meg hétről hétre? Nem!
Savazás, hőkezelés, színtelenítés: Igazából egy kémiai labori folyamat végtermékét isszuk aminek körülbelül 20% az az olaj, amire min gondolunk. Mindenfélével keverik, hogy azt lássuk, amit szeretnénk. A legelborzasztóbb az az, hogy a hexánnal kezelt őrlemény maradéka tisztítatlanul kerül a takarmányba!
Nem is beszélve arról, hogy a köztudottan egészségtelen margarinok és a sajtutánzatok alapanyaga, pedig állítólag egészségesebb, mint az állati eredetű zsíradék?!
Ezt a jól megtervezett reklámok persze elfelejtik közölni, hiába pénz beszél...
KAPCSOLÓDÓ
Így készülhetsz fel egy allergia...
Mi az a hisztamin intolerancia és...
Tényleg hatásos ecetes borogatással...
További cikkeink – kattintson a részletekért!