
Rákkeltő hatású a krumpli, ha így tárolod
A krumplit mindenki szereti, sütve, főve szinte bármilyen étel mellé kiváló párosítás lehet, de önmagában fogyasztva is tökéletes. Nemrég egy kutatás eredményeként nagyon fontos dolog derült ki a krumpliról, amit az egészségünk megőrzése érdekében jobb, ha mindenki tud! Az Egyesült Királyság Élelmiszerbiztonsági Hivatal komoly kutatásokat végzett, amelyről a mirror.co.uk számolt be.
A kutatásból megállapítást nyert, hogy az emberek többsége a hűtőben tárolja a krumplit, ami egy hatalmas hiba. A hideg hatására ugyanis a krumpliban lévő keményítő cukorrá alakul át, amelyet tovább sütve, olajjal hevítve, egy akrilamid nevű szerves anyagot hoz létre. Az akrilamid a műanyagok és a festékek gyártásánál használt anyag, ami a szervezetbe jutva súlyos betegségeket okoz, valamint segíti a rákos sejtek kialakulását.
KAPCSOLÓDÓ

A foghiány nemcsak esztétikai...

Ártalmas vagy hasznos? A kávénak...

Gyakorlati tudnivalók a COVID-19...
További cikkeink – kattintson a részletekért!
- Gua sha terápia, akupunktúra és moxaterápia
- A Down-szindróma rendellenességeivel kapcsolatos gének védelmet nyújthatnak a szilárd daganatok ellen
- 8 fontos szűrővizsgálat, amin minden cukorbetegnek rendszeresen részt kellene vennie
- 5 apró és könnyű változtatás, hogy a diéta hatékonyabb legyen
- 10 gyógynövény, amit otthon is lehet termeszteni
- A mák, mint csodaszer!
- Bebizonyították: Megöli a rákos sejteket a kanyaró vírus!
- Megvan a rák ellenszere, mutatjuk mikor kezdődnek a kísérletek!
- Rákkeltő hatású a krumpli, ha így tárolod
- A rák leküzdhető - Itt a titok
- Összefügghet a magasság és a rák kockázata