
Rákkeltő hatású a krumpli, ha így tárolod
A krumplit mindenki szereti, sütve, főve szinte bármilyen étel mellé kiváló párosítás lehet, de önmagában fogyasztva is tökéletes. Nemrég egy kutatás eredményeként nagyon fontos dolog derült ki a krumpliról, amit az egészségünk megőrzése érdekében jobb, ha mindenki tud! Az Egyesült Királyság Élelmiszerbiztonsági Hivatal komoly kutatásokat végzett, amelyről a mirror.co.uk számolt be.
A kutatásból megállapítást nyert, hogy az emberek többsége a hűtőben tárolja a krumplit, ami egy hatalmas hiba. A hideg hatására ugyanis a krumpliban lévő keményítő cukorrá alakul át, amelyet tovább sütve, olajjal hevítve, egy akrilamid nevű szerves anyagot hoz létre. Az akrilamid a műanyagok és a festékek gyártásánál használt anyag, ami a szervezetbe jutva súlyos betegségeket okoz, valamint segíti a rákos sejtek kialakulását.
KAPCSOLÓDÓ

Rákkeltő hatású a krumpli, ha így...

Megvan a rák ellenszere, mutatjuk mikor...

A 10 legerősebb, természetes...
További cikkeink – kattintson a részletekért!
- Bebizonyították: Megöli a rákos sejteket a kanyaró vírus!
- Összefügghet a magasság és a rák kockázata
- 6 gyógynövény, mellyel leküzdheted a tavaszi fáradtságot!
- A rák leküzdhető - Itt a titok
- A mák, mint csodaszer!
- A bükki füvesember üzenete a betegségek és a lelki egyensúly kapcsolatáról
- 10 jel, ami arra figyelmeztet, hogy AZONNAL igyál egy pohár vizet!
- 5 betegség, amit szúnyogcsípéssel kaphatsz el!
- Fokhagymacsepp elkészítése házilag!