Ecet
Vagyis etán sav: a legtöbb mindenre használható tisztítószer. Az élelmiszeriparban az ecetsavat E260-nal jelölik, és a savanyúság szabályozására, tartósításra használják.
A háztartásban főként vízkőoldónak, fertőtlenítőnek használják (valamint a híg ecetet ételek ízesítő anyagaként). Használata során azért figyeljünk, hiszen mégiscsak egyfajta savval dolgozunk.
Főként
- koleszterin csökkentő
- vérkeringés élénkítő
- bőrnyugtató
- kordában tartja a vércukorszintet
KAPCSOLÓDÓ
Milyen lehetőségekkel kábítanak el...
Fogimplantátum vs fogászati héj –...
Több páciens, kevesebb marketingzaj...
További cikkeink – kattintson a részletekért!
- Az ülőmunka rejtett veszélyei – mit tehetünk ellene nap mint nap?
- Miért segíthet a klíma az egészséged megőrzésében?
- Egészségtudatos szálloda - Mit kell tenni, hogy szállásod megkapja ezt a plecsnit?
- Az orvosi hivatás legnagyobb kihívásai: erre készülj rezidensként!
- Egészségügyi állások: A jövő biztos és értékes karrierje
- Szív- és érrendszeri problémáidon a szaunázás is javíthat!