Ahol búzamalátát vagy egyéb pótanyagot használnak, ott a sör minôsége gyengébb.
Az újfajta organikus sörök, melyek nem tartalmaznak szulfitokat, mesterséges tartósítószereket, és nagyrészt organikus anyagokból készülnek, illetve az antioxidánsokat tartalmazó gyümölcsökkel ízesített sörök sokkal egészségesebbek.
Úgy tapasztalták, hogy a mérsékelt alkoholfogyasztó férfiak esetében például akár 30-35%-kal kevesebb a szívinfarktus előfordulása, mint az absztinenseknél.
120-365 napon fogyasztottak szeszesitalt, 20%-kal volt kisebb a szív és érrendszeri betegségben való elhalálozás, mint azoknál, akik évi 1-36 napig fogyasztottak.
KAPCSOLÓDÓ
Így készülhetsz fel egy allergia...
Mi az a hisztamin intolerancia és...
Tényleg hatásos ecetes borogatással...
További cikkeink – kattintson a részletekért!