Sült lazac avokádós-kapros joghurt mártással hozzávalók:
	1 avokádó, kockára vágott
	1/2 csésze görög joghurt
	3 evőkanál apróra vágott kapor
	1 gerezd fokhagyma
	2 evőkanál citromlé
	só
	frissen őrölt fekete bors
	4  lazac filé
	1 evőkanál olívaolaj 
	 
	 
	Sült lazac avokádós-kapros joghurt mártással elkészítés: 
	A sütőt melegítsd elő 400 fokra.
	Míg melegszik, készítsd el a mártást. Laza mozdulatokkal egy turmixgépbe dobáld bele a következőket: avokádó, görög joghurt, kapor, fokhagyma, citromlé, 1 evőkanál víz, só, bors és dolgozd őket krémesre. Természetesen ha tálba teszed és botmixert használsz is tökéletes lesz! Ha szükségét látod még 1 evőkanál vizet adhatsz hozzá hogy elérd a kívánt állagot. Ez kész, tegyük félre. 
	 
	A halat tedd a bőrével lefelé egy fóliával bélelt tepsibe. Sózd, borsozd és kend meg olivaolajjal, majd süsd 8-10 percig.
	Szervírozd az ízletes halat az avokádós-kapros joghurtos mártással!
	 
	Jó étvágyat!