
Lássuk a jótékony hatásokat
Így készül az a magas 60-75% kakaóvaj tartalmú csokoládé is, ami:
- csökkenti a infarktus és a szélütés veszélyét,
- csillapítja a köhögést,
- szív és érpanaszok kezelésére értágító hatása van,
- magnézium és kálcium tartalma miatt segít a fogak egészségét megőrizni
-antioxidáns hatása miatt csökkenti az öregedés folyamatát.
- fogyasztásakor a szervezetben endorfin, más nevén boldogsághormont termel, mely növeli a stressztűrő képességet.
- koffeintartalma miatt kiváló kávé helyett. Az alábbi összehasonlításból kiderül, milyen magas koffeintartalommal rendelkezik:
1 csésze kávé: 40 mg koffent, míg fél tábla csokoládé: 25-30 mg koffeint tartalmaz.
KAPCSOLÓDÓ

Milyen lehetőségekkel kábítanak el...

Egészségtudatos szálloda - Mit kell...

Miért segíthet a klíma az...
További cikkeink – kattintson a részletekért!
- Az orvosi hivatás legnagyobb kihívásai: erre készülj rezidensként!
- 5 figyelmeztető jel, hogy túl sok cukrot fogyasztasz
- Több páciens, kevesebb marketingzaj – így működik az online jelenlét, ha jól csinálják
- Az ülőmunka rejtett veszélyei – mit tehetünk ellene nap mint nap?
- Egészségügyi állások: A jövő biztos és értékes karrierje
- Szív- és érrendszeri problémáidon a szaunázás is javíthat!