
Nem csak az az érv szól mellette, hogy jóval olcsóbb, mint egy étrend kiegészítő, hanem az is, hogy a mák egy természet alkotta “szer”, amely megfelelő mennyiségben, arányban és “csomagolásban” tartalmazza a szükséges tápanyagokat ahhoz, hogy a szervezetnek legnagyobb haszna származzék belőle.
Emellett tele van jó zsírokkal. Jó hatással van a szív-érrendszerre, az immunrendszerre, a szellemi teljesítőképességre. Normalizálja a vér koleszterinszintjét.
Csökkenti az izomgörcsöket, izomfájdalmakat.
Fontos, hogy legyünk türelemmel és ne 2 nap elmúltával várjuk az azonnali változást. A tapasztalható, észlelhető hatásnak idő kell, a szervezetnek hasznosítania kell a bevitt anyagokat és beépítenie.
Fogyasztási javaslat:
A darált mákot kevés vízzel keverjük össze, hogy pasztaszerű állagot kapjunk. Adhatunk hozzá mézet az íz kedvéért és a tarthatóságért. Tegyük kis befőttes üvegekbe és felnyitás után tartsuk hűtőben.
Ebből érdemes naponta 1 evőkanállal fogyasztani.
Forrás: tudasfaja.com
További cikkeink – kattintson a részletekért!
- A csontritkulás veszélyei
- Ismerd meg a csontritkulás folyamatát
- Kalciumban gazdag zöldségekkel a csontritkulás ellen
- 11 dögös magyar fitnesz modell
- Tengeri uborka: Megöli a rákos sejtek 95%-át és összezsugorítja a tumorokat!
- A foghiány nemcsak esztétikai probléma: a hiányos fog 5 negatív hatása
- 8 fontos szűrővizsgálat, amin minden cukorbetegnek rendszeresen részt kellene vennie
- 5 apró és könnyű változtatás, hogy a diéta hatékonyabb legyen
- 10 gyógynövény, amit otthon is lehet termeszteni
- Egy HIV fertőzött teljesen kigyógyult a betegségből
- A bükki füvesember üzenete a betegségek és a lelki egyensúly kapcsolatáról
- Házi körömvirág kenőcs receptje
- A 10 legerősebb, természetes antibiotikum!